Ingrediente:
- jumatate de cescuta cu fulgi de cereale integrale (amestec de mai multe cereale: grau, secara, orz, ovaz etc., sau doar un singur tip de fulgi)
- o cescuta de lapte vegetal (soia/orez/hrisca)
- jumatate de Kaki
- o lingura de stafide
- vanilie
Modalitate de preparare:
Am fiert, pentru cateva minute, cerealele in apa apoi, cand a scazut apa, am pus laptele si am mai dat putin la fiert si am adaugat putina pudra de vanilie. Intre timp am pus stafidele putin la inmuiat in apa calduta. Dupa ce am fiert cerealele cu lapte, am adaugat stafidele si jumatatea de kaki. Toate acestea le-am pasat la blender si juniorul meu le-a mancat (cu cata pofta poate avea un copil caruia ii cresc primele maselute :D) .
Speram ca voi o sa le mancati mai cu pofta.
Aceasta reteta o puteti oferi bebelusilor inca de la 6 luni, deoarece si fructul Kaki este, precum marul, recomandat inca de la inceputul diversificarii si unde mai pui ca are foarte mult betacaroten.