Ingrediente:
- 300 de gr caju
- 200 de gr fragute
- 3-4 linguri miere (sau dupa gust, puteti folosi si alt indulcitor)
- 3-4 linguri roscove (cacao)
- lapte de migdale (sau alt lapte)
Mod de preparare:
Am pus nucile de caju la inmuiat, peste noapte. Apoi le-am pus in blender impreuna cu fragutele, mierea si lapte cat sa le cuprinda (cat are nevoie aparatul sa blenduiasca ingredientele, cu cat mai putin lapte cu atat mai cremoasa compozitia). Dupa ce am blenduit totul pana a devenit o crema fina, am pus 3/4 din compozitie intr-un recipient care poate fi dat la congelator. Apoi in restul compozitiei am pus pudra de roscove si am mai blenduit putin. Cand a fost gata si crema de ciocolata am turnat cate putin si am facut spirale cu lingura in toata crema. La final am dat totul la congelator.
Pate fi servita in cateva ore sau a doua zi.
Topping:
Am amestecat in blender 2 maini de coacaze negre cu 2 linguri de miere pana s-au transformat intr-o delicoasa dulceata RAW de coacaze negre.
La servire am turnat cateva linguri de dulceata RAW peste inghetata de fragute si am aruncat cateva coacaze deasupra.