Ingrediente:
- 3-4 dovlecei mici
- 6 ciuperci champignon/ galbiori/2-3 maini de bureti de roua (amestec iese minunat)
- 1 ardei kapia
- 1 rosie
- o rosie pasata
- busuioc uscat
- patrunjel verde
- 1-2 catei de usturoi
- smantana de caju
- sare neiodata
- 1/2 pahar de apa
Modalitate de preparare:
Am spalat dovleceii, ciupercile si ardeii apoi apoi i-am taiat cuburi. Le-am asezat pe toate intr-o tava neaderenta, le-am asezonat cu sare si busuioc uscat, am pus apa, apoi le-am dat la cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Dupa ce a scazut apa iar dovleceii s-au inmuiat am pus peste dovlecei rosiile taiate cuburi si rosia pasata. Dupa ce a scazut apa de la rosii iar dovleceii au inceput sa se rumeneasca, am scos tava din cuptor, am lasat cateva minute sa se raceasca apoi am turnat peste dovlecei 100 de ml smantana de caju. La sfarsit am asezonat cu patrunjel verde tocat si usturoi razuit, dupa gust.